Kontakti:

+387 30 718 333

Email:

 POSLOVNI PROSTOR DOBOJ

POSLOVNI PROSTOR DOBOJ

 Stan 50,85 m2, Sarajevo

Stan 50,85 m2, Sarajevo

 Stan 47,57 m2, Sarajevo

Stan 47,57 m2, Sarajevo

 Prostor PP01/1 - U1

Prostor PP01/1 - U1

 Prostor PP08/S

Prostor PP08/S

 Prostor PP06/3 – 83,50 m²

Prostor PP06/3 – 83,50 m²

 Prostor PP08/1 – 67,70 m²

Prostor PP08/1 – 67,70 m²

SUPER POVOLJNI PROSTORI

Zakup

Vrhunski prostori za iznajmljivanje Franšiznog centra BiH, koji se nalazi u središtu Poslovnog centra ’96 u Vitezu, mogu biti poslovna prilika za sve vas. Pored atraktivnosti makro lokacije koju daje Poslovni centar ’96 kao jedan od najrazvnijenijih u BiH, mikro lokaciju atraktivnom čini i sam FC BiH sa svojom jedinstvenom koncepcijom.

FC BiH posjeduje HVAC sustav (heating, ventilating and air conditioning) što omogućuje jedinstvenu atmosferu u svim prodajno-uslužnim prostorima.

Visoki standard i fleksibilnost kod uređenja prostora samo su neke od atrakcija prostora. Prostori se daju u zakup nenamješteni, ali i s mogućnošću dogovora oko unutarnjeg prostornog uređenja te pružanja svih pratećih usluga. FC BiH jedan je od rijetkih centara u kojem možete dobiti sve potrebne usluge za svoj posao: marketinške, pravne, računovodstvene i druge. Iskustvo od 26 godina poslovanja Economica garancija je uspješne poslovne suradnje.

Svi zainteresirani za najam prostora u FC BiH mogu nam se javiti na tel. +387 30 718 333 ili e-mail uprava@economic.ba.

Koncepcija objekta

Objekt je riješen kao moderno blokovsko zdanje koje već svojim volumenima nagovještava unutrašnju multifunkcionalnost. U arhitekturi izdanja prepoznaje se elegantni stakleni kubus banke, elegantni 2:1 čvrsti kubus hotela i transparentni horizontalni kubus prodajnih sadržaja koji svoju transparenciju stavlja u ulogu velikog izloga.

Objekt u prizemlju ima dvije poprečne “ulice” i to jednu glavnu i drugu sporednu /locirane prema ulazima/ i one omogućavaju da objekt “diše”, jer se njihov volumen proteže do treće, odnosno četvrte etaže. Zahvaljujući tako dobivenom zračnom prostoru, izdanje je i po vertikali dobilo transparenciju. Na prvom i drugom katu slijedila se ista logika. Centralno su locirani prodajni sadržaji. Lijevo krilo je predviđeno za uslužne, odnosno specijalne prodaje ili franšizne urede. Od prvog kata krilo banke dobiva svoju autonomiju dok se krilo hotela veže na prodajni dio preko atraktivnih ugostiteljskih sadržaja. Na trećem katu predviđeni su sadržaji drugačijeg karaktera, glavni ugostiteljski sadržaji, restoran, kongresna dvorana, kao i trakt uredskih sadržaja koji mogu služiti i drugim namjenama. Četvrta etaža je rezervirana za Wellness & SPA centar koji ima predviđene sve neophodne sadržaje: bazen 220m2 vodene površine, fitness centar, medicinsko kozmetički tretmani itd.

Zbog konfiguracije terena omogućeno je formiranje i etaže polusuterena koji je s jedne strane povezan s podzemnom garažom, a s ostale tri strane ostaje slobodan te zadržava osobine nadzemne etaže. Osim planiranog prodajnog prostora gabaritnijih roba zbog blizine parkiranja, na ovoj etaži su ostvareni neovisni ulaz u hotel Central s jedne strane, kao i ulaz u ekonomske sadržaje objekta. U podzemnom dijelu garaže osigurano je 150 parkirnih mjesta dok je na prilaznom platou još 150 parkirnih mjesta. Svi sadržaji smješteni na trećem i četvrtom katu imaju pristup kako iz objekta tako i spolja, preko hotelskog ulaza što omogućava neovisno radno vrijeme.

U čitavom objektu vertikalne komunikacije su riješene vrlo čisto, te je tako objekt opremljen s 5 putničkih liftova od toga s jednim panoramskim, jednim teretnim te pokretnim stepenicama /od suterena do drugog kata/ kao i mehaničkim stepenicama koje kroz volumen «glavne» ulice vode do trećeg kata.