Radno vrijeme:

Utorak i petak: 17-20

Kontakti:

+387 30 718 446

Web:

Škola plivanja – Wellness & SPA centar Central

U želji da damo doprinos razvoju mališana organiziramo Školu plivanja za uzraste od 5 do 12 godina.

Upis u školu plivanja je u tijeku i traje do popunjenja predviđenih skupina, a svi oni koji se žele upisati mogu to učiniti svakim radnim danom od 09.00h do 21.00h u Wellness & SPA centru ili na mail wellness@central.ba. U e-mail prijavi obvezno navedite ime i prezime, datum rođenja te stupanj poznavanja plivačke vještine.

O školi

U sklopu škole plivanja djelovat će tri skupine simbolično nazvane: rakovi, girice i srdele. Prilikom upisa u Školu plivanja djeca koja ne znaju plivati upisuju se u početničku skupinu, a to su rakovi. Oni prolaze 10 termina te svladavaju dva tečaja (tečaj girica i tečaj srdela). Za sve one koji znaju plivati prilikom upisa organizira se učenje plivačkih elemenata leđnog i prsnog stila plivanja. Na kraju ovog tečaja usavršava se kraul tehnika i tehnika održavanja na vodi i disanja.

Na kraju procesa najuporniji i najbolji uključit će se u klupski rad. Mjesečna članarina (8 treninga) u Školi plivanja iznosi 45,00 KM, a jedan trening po polazniku iznosi 7 KM.

Također za više polaznika iz jedne obitelji (braća i sestre) odobravamo popust / dva člana = prvi plaća 45,00 drugi član plaća 36,00 KM dok treći član plaća 31,50 KM.

 

Polaznike očekuju i prigodni pokloni iznenađenja. Redovni termini održavanja škole plivanja su utorak i petak od 17-20 sati. Za sve detaljne informacije možete se obratiti putem telefona 030/718-446. Kliknite ovdje i pogledajte Virtual tour Wellness & SPA centra.