Kontakti:

+387 30 718 328

Email:

UVJETI KORIŠTENJA

Pristup ovoj stranici i podacima sadržanim na njoj podložni su niže navedenim uvjetima i odredbama. Daljnje korištenje koristiti smatra se pristankom na predmetne pravne uvjete. Ovime se podvrgavate materijalnom pravu Bosne i Hercegovine kao mjerodavnom za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe web stranice. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi poduzeće Economic d.o.o. Vitez u sklopu sektora FC BiH te služe kao elektroničko prodajno mjesto poduzeća, odnosno online shop.

Economic d.o.o. Vitez ne preuzima odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom ovih informacija s ovih web stranica u svrhe koje izlaze iz okviran njihove predviđene namjene.

Fotografije proizvoda su ilustrativne naravi te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno mogući za naručiti.

Detaljnije informacije možete dobiti na marketing@economic.ba. U slučaju da naručenog artikla trenutno nemamo u našem skladištu, naše osoblje će Vas pozvati i dati konkretne informacije kad će artikl biti dostupan ili Vam ponuditi alternativna rješenja.

Registracijom i korištenjem ovih web stranica korisnik potvrđuje da je upoznat te da prihvaća u cijelosti uvjete korištenja web stranice.