Radno vrijeme:

Ponedjeljak – petak: 08-16

Email:

gabrijela.kvasina@fost.hr

Web:

Fost tape

FOST tape d.o.o. BiH, predstavništvo firme Fost tape d.o.o. Zagreb. Fost tape slijednik je trideset godišnje tradicije proizvodnje samoljepljivih traka tvrtke “Folijaplast” Zadar, koja je započela proizvodnju 1981. godine u Murvici kod Zadra. Postupnim širenjem proizvodnje danas je naša tvrtka jedna od respektabilnijih proizvođača samoljepljivih traka u ovom dijelu Europe. Proizvodnja samoljepljivih traka sa više od 500 artikala odvija se u našoj tvornici u Zadru.

Osnovna proizvodnja je izrada samoljepljivih traka na bazi:
– prirodnog kaučuka (solvent tehnologija) što zadovoljava visoke standarde ljepljivosti u ekstremnim temperaturnim uvjetima te ostalim vanjskim utjecajima (prašina, loša kartonska podloga idr.)
-sintetičkog ljepila (hot melt)
– akrilnog ljepila

Paleta proizvoda kreće se od ambalažnih traka svih dimenzija na PP i PVC podlozi, neutro i tiskanih, preko uredskog programa, industrijskih traka, do raznih traka specijalnih namjena, kao i PP ukrasnih i ostalih folija.

Svoju djelatnost proširili smo proizvodnjom kartonske ambalaže, koja se odvija u pogonu u Zagrebu te proizvodnjom polietilenske folije u novoizgrađenoj suvremenoj tvornici za proizvodnju i obradu PE folije u Pazinu.

Sjedište tvrtke je u Zagrebu, gdje je smješten i glavni distributivni centar za sjeverni dio Hrvatske, a skladišta su u Zadru, Umagu, Rijeci, Splitu i Osijeku, te smo na taj način u stanju naše proizvode ispručiti prema potrebi i nalogu kupca.

Naša tvrtka je i izvozno orjentirana, dilere imamo u skoro svim istočnoeuropskim državama, a izvoz nam čini znatan udio ukupne proizvodnje samoljepljivih traka.