Radno vrijeme:

Radni dani: 08-20, nedjelja: 10-18

Kontakti:

+387 30 712 838

Email:

Web:

Euroherc osiguranje

Euroherc osiguranje d.d. osnovano je 1992. godine u Ljubuškom i predstavlja temelj današnjeg Koncerna Agram. Sjedište Društva je u Sarajevu.

Kako bi svojim klijentima bio dostupan u svakom trenutku, Euroherc pored svojih 5 podružnica i 100 prodajnih mjesta, od 01.06.2012. godine posluje i u Franšiznom centru BiH.

U vremenu u kojem živimo, zaštiti sebe, svoju obitelj i imovinu kompleksna je i važna odgovornost. Kao ekspert u osiguranju i upravljanju rizicima, Euroherc pruža najkvalitetniju ponudu. Društvo nudi široku paletu neživotnih osiguranja od osiguranja osoba i imovine, autoodgovornosti, kasko osiguranja, putničkog-zdravstvenog osiguranja pa sve do osiguranja transporta i osiguranja od odgovornosti.

Kontinuirano podizanje kvalitete usluge i proizvoda, ulaganje u infrastrukturne objekte i edukaciju djelatnika, ekspeditivno rješavanje odštetnih zahtjeva, strateške su odrednice poslovanja Društva.

Biti pouzdan partner, imati vjernog i zadovoljnog osiguranika prioritet je Društva. Stoga su sve aktivnosti Euroherca usmjerene prema pružanju što kvalitetnije usluge i razvoju novih osiguravateljnih proizvoda. Ove prednosti, zajedno sa stalnim unapređenjem kvalitete svojih proizvoda, širenjem njihove palete u skladu s trendovima u svijetu, širenjem prodajne mreže i ekspeditivnog rješavanja odštetnih zahtjeva osigurale su Eurohercu stalnu prisutnost u samom vrhu industrije osiguranja u Bosni i Hercegovini.

Euroherc možete posjetiti na u prizemlu u Franšiznom centru BiH.