Radno vrijeme:

Svaki dan: 0-24

Web:

Auto praonica Gaudium

Na parkingu ispred Franšiznog centra BiH od sada imate mogućnost korištenja usluga samoposlužne autopraonice Gaudium. Za malo vremena i sitnog novca učinite vašeg limenog ljubimca neprikosnoveno čistim i sjajnim.

1 KM = 120 sekundi korištenja samoposlužne autopraonice. Spriječite oštećenja laka koja nastaju korištenjem spužvi, četki i sličnih sredstava. Programi vanjskog pranja jamče vam čist automobil bez mehaničkog kontakta, čime čuvate lak vašeg automobila od nepotrebnih mikro-ogrebotina.

Način pranja vozila

1. PRANJE vrućom vodom sa šamponom u mikroprahu koji omekšava i skida tvrdokornu prljavštinu i mrlje od insekata te se intenzivno koristi do potpunog uklanjanja nečistoća s vozila, bez potrebe za korištenjem spužve i bez dodira s vozilom. Program PRANJE se koristi oko 50% vremena od ukupnog vanjskog pranja vozila.

2. VOSAK se nanosi na vozilo kako bi mu dali visoki sjaj te za postizanje efekta „klizanja“ vode i drugih nečistoća s karoserije, uslijed čega vozilo nakon pranja duže ostaje čisto. Program VOSAK se koristi do 20% vremena od ukupnog vanjskog pranja.

3. ISPIRANJE se obavlja demineraliziranom, tj. osmoziranom vodom koja ne ostavlja tragove na vašem vozilu te stoga nije potrebno brisati vozilo krpom. Temeljito isprati vozilo od krova prema dnu, koristiti oko 30% vremena od ukupnog vanjskog pranja.ž

Tipka STOP koristi se samo u slučaju nužde, programi vanjskog pranja se koriste u kontinuitetu, bez prekida tipkom STOP te nakon odabira programa nije moguće zaustaviti vrijeme.
Prilikom izmjene programa pranja, potrebno je dozvoliti oko 5 sekundi da se iz crijeva ispere prethodno korišteni program.
Tijekom korištenja svih programa, polugicu na mlaznici je potrebno držati stisnutu, a mlaznicu udaljiti oko 20 cm od vozila za najbolji učinak pranja.