Radno vrijeme:

Radni dani: 08-20, nedjelja: 10-18

Kontakti:

+387 30 713 425

Email:

ASK Studio Vitez

Dana 6.6.2010. godine, svečano je promovirana i otvorena Schwarzkopf Professional frizerska akademija, ASK Studio Vitez, u prelijepoj poslovnoj zgradi Franšiznog centra Bosne i Hercegovine u Vitezu.

ASK Studio Vitez (ASK = Academy of Skills and Knowledge) frizerska akademija Schwarzkopf Professionala prva je Schwarzkopfova akademija u ovoj regiji. Otvorena je prije nego u Hrvatskoj ili u Srbiji, a služit će i za potrebe frizera – edukatora i iz ovih zemalja.

ASK Studio Vitez je istovremeno i akademija i vrhunski frizerski salon, koji nudi sve frizerske usluge svojim klijentima i svima koji će to tek postati. Svakako Vas sve pozivamo na najbolje bojenje kose, šišanje i terapije za kosu i vlasište kod najboljih frizera, uz vrhunske profesionalne proizvode.

ASK Studio Vitez je, dakle, edukacijsko mjesto za sve frizere u BiH koji rade sa Schwarzkopf Professionalom i sa Indolom. To je višenamjensko mjesto na kojem se održavaju različite edukacije, teoretska predavanja te frizerske radionice sa praktičnom primjenom proizvoda na modelima. Ovdje se ostvaruje puna partnerska podrška za naše frizere.

Edukacije se rade na nekoliko nivoa: bazni, napredni i trendy (Essential looks). Ovo je mjesto podrške frizerima koji žele produbiti svoje znanje o Schwarzkopf Professionalu i Indoli. Osnivanjem akademije, Schwarzkopf Professional i Indola, preko ekskluzivnog uvoznika i distributera, firme Ovnak d.o.o. Vitez, žele postaviti temelje dugoročne izgradnje BiH tržišta te ulaganje u frizere Bosne i Hercegovine.