Pub Kviz Central – 4 sezona

Pub Kviz Central – 4 sezona

Završena je četvrtu kvizaška sezona “Pub Kviz Central” u Restoran Central.

Čitava sezona je bila prepuna uzbuđenja, a upravo takvo je bilo i finale. Kada smo svi mislili da je kraj, nakon 11 večeri i preko postavljenih pitanja, ekipe Svemirko pub i Jest dobro jest su bili izjednačeni na vrhu. Pobjednika su stoga odlučili “penali” u kojima je uspješnija bila ekipa Svemirko pub. Čestitamo im na cjelokupnoj sezoni, pokazali su iznimno visoku razinu znanja i sasvim zasluženo se okitili najsjajnijim odličjem. Za njih nije bilo izgovora jer su bili na svim kvizovima iako dolaze iz Jajca.

Drugo mjesto je uzela ekipa Jest dobro jest koji su također imali sjajnu sezonu te su uz malo sreće mogli i do prvog mjesta. Nikada nisu odustajali od kvizova te su u ovoj sezoni ostvarili i prve pobjede te pokazali svima kako se trud isplati.

Na trećem mjestu se našao ponos Busovače, ekipa Darun strašni iznimno jaka i poznata ekipa u kvizaškim krugovima.

Čestitamo i svim ostalim ekipama te se zahvaljujemo što su bili dio jedne lijepe i pozitivne priče. Zadovoljstvo nam je bilo družiti se s vama proteklih mjeseci.

Svemirko pub – 700 KM + ožujsko nagrada
Jest dobro jest – 300 KM + ožujsko nagrada
Darun strašni – 200 KM + ožujsko nagrada

#fransiznicentar #restorancentral #quizneyland #ozujskopivo #sportpluswin #ecos #economic #gms #cocopat #simoptic #dugme #trsvino #pavic #pizzeriamilano #silvershop