Božićni koncert Zorice Kondža u Vitezu za pamćenje 🎵🎶

Božićni koncert Zorice Kondža u Vitezu za pamćenje 🎵🎶

Božićni koncert Zorice Kondža u Vitezu za pamćenje 🎵🎶

 
Već dugi niz godina Udruga poslodavaca Vitez organizira Božićni koncert, a gosti su bili, najčešće vrhunski glazbenici iz Republike Hrvatske.
 
Tako je i ove godine tradicionalni Božićni koncert održan u nedjelju, 12. prosinca 2021. u kongresnoj dvorani hotela Central, s početkom u 19 sati. Na ovom događaju prisustvovali su mnogobrojni gosti i uzvanici iz društvenog, političkog, kulturnog, upravnog i gospodarskog života.
 
Događaj je uveličala poznata zvijezda Zorica Kondža, koja je svojim veličanstvenim glasom priredila ugodnu atmosferu.
 
Pokrovitelji ovogodišnjeg Božićnog koncerta bila su viteška poduzeća: Biljaka Trans, Economic, Frankstahl, Fis, Kristal, Etno selo Čardaci, Maks, TiOil, SofaMM, AM2000, Ganik, Maks, Kalvarija cop, TRS Dioniz, Ecos, Ukras, Drvopromet Mišković, Grimdent i Općina Vitez.
 
Koncert je održan u Kongresnoj dvorani hotela Central, a Kondža je izvodila popularne božićne pjesme i popularne šlagere domaćih i inozemnih autora iz svog bogatog i raznolikog repertoara. Većinu pjesama, skupa s Kondžom pjevali su i prisutni u dvorani, a uvažena estradna zvijezda, izvedbama, šarmom, doskočicama… stvarala je prisnu atmosferu, lijepo i veselo ozračje i za svaku izvedbu nagrađivana je burnim odobravanjem.
 
Posebno je oduševila, izvedbama uz pomoć supruga, duet koji je napravila s nekadašnjom pjevačkom legendom Oliver Dragojević, pjevača kojeg više nema ali „njihove pjesme žive u nama i još dugo će živjeti“. I te kao i mnoge druge izvedbe publika je nagrađivala burnim pljeskom koji su prelazili u ovacije…
 
Prekrasan koncert spletom pjesmama vezanim za Božić, za ljubav, za humanost i ljudskost, za božju i ljudsku dobrotu… digao na noge sve prisutne u dvorani, koji su pjevajući na kraju, skupa s njom i završili koncert stojeći te plešući svi zajedno.