Ladies night – Dame biraju!

Ladies night – Dame biraju!

Ova iznimno popularna manifestacija namijenjena isključivo damama, početkom kolovoza održat će se i u Franšiznom centru BiH. Središnji dio večeri bit će sarajevska hit predstava “Dame biraju”.

Ova komedija s ozbiljnom tematikom, govori o petorici mladića koji pokušavaju riješiti svoje egzistencijalne probleme kroz posao stripera u noćnom klubu.

Sjajna glumačka trupa, koju čine najperspektivniji bosanskohercegovački glumci, već su postali pravi miljenici publike širom regije. O tome svjedoči i preko 100 izvođenja ovog kazališnog komada s kojim su obišli 50-ak gradova u nepune dvije godine, a predstavu je pogledalo preko 50.000 ljudi.

Prije predstave sve dame će imati priliku posjetiti promo štandove određenih kozmetičkih brendova i tvrtki koji će za sve posjetiteljice pripremiti i određene poklone. Nakon predstave zabava se seli na terasu bazena Franšiznog centra BiH uz glazbu uživo i neizostavne koktele.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane gospodarske subjekte koji žele biti dio ove zabavne priče da se jave na kontakt telefone: 063 412 360 i 063 284 832.

Ladies night je u Vitezu predviđen 5. kolovoza s početkom u 19 sati a ulaznice po cijeni od 10 KM možete već danas kupiti na recepciji hotela Central, u razdoblju od 07-22h.