... i više od šopinga

Economic galerija

Economic galerija počela je sa radom 1.12.2008. godine. Smještena je na oko 1600 m2 prvog kata Franšiznog centra BiH. Ulaskom u „Galeriju“ vašu pažnju će privući info pult iz vlastite proizvodnje, gdje će vas dočekati osobni vodič. Upoznat će vas sa njenim sadržajem i dati praktične savjete za uređenje kuhinje odnosno kupaonice.

 
 
Sve kupce i posjetitelje će, zasugurno, zadiviti ekstravagantni, izložbeni salon talijanskih LUBE kuhinja, koje vam nudimo u pet boja crvena, zelena, siva, beige i crna. Pored LUBE kuhinja u Galeriji je smještena kuhinja za degustacije (iz naše proizvodnje Framini), koju je dizajnirala dipl.ing.arh. Vedina Babahmetović u suradnji sa arhitektonskim biroom „Entasis“.
 
 
Galerija vam nudi potpuno urađene kupaonice, počevši od zidnih i podnih pločica pa do tuš- kabina i kada. Pored artikala za uređenje doma imamo i posebnu ponudu za uređenje wellnessa (hidromasažna kada Teuco), hotelskih sadržaja, velike i male kupce. Za sve to se, sa posebnom pažnjom, pobrinuo naš projektni biro dizajnirajući idejna rješenja za uređenje kupaonica. Prilikom uređenja Galerije svoje učešće su uzeli i naši dobavljači: Duravit (pet izložbenih boksova kupaoničkog namještaja), Appollo, Teuco, Novellini, Hansa, Cristina, Pamesa, Zala Ceramia, Ceramica Magica, Imex i ACIF (Nuova vita alla casa).
 
 
Ponosni smo što smo u prilici predstaviti naš proizvodni brand Framini, koji predstavlja sklad dizajna, forme i umijeća življenja. Kupaonički namještaj Framini dizajniran je po uzoru na talijanski. Proizveden je na najmodernijim njemačkim i talijanskim strojevima za obradu drveta. Kupaoničke garniture Framini su ukomponirane u dizajn kupaonica Duravt i Appollo. Željeli smo pokazati da se Framini kupaoničke garniture svojim dizajnom i skladom savršeno uklapaju u svaku kupaonicu.
 

Galerija kuhinja i kupaonica Framini
Franšizni centar BiH
Poslovni centar 96-2 Vitez
72250 Vitez, BiH

Tel: +387 30 718 412

Economic d.o.o. Vitez
Poslovni centar 96 Vitez
72250 Vitez, BiH

Tel.: +387 30 718 333
Fax: +387 30 718 302

Email: info@economic.ba
Web: www.economic.ba