... i više od šopinga

Inter 96 Vitez

Inter 96 d.o.o. tržišne komunikacije Vitez, je marketinška agencija za tržišne komunikacije, nastala kao odgovor na stalno rastuće potrebe poduzeća za uspješnom komunikacijom s njihovim kupcima. Naime, samo usješna komunikacija znači potpuno zadovoljenje potreba i želja kupaca, a jedino zadovoljstvo kupaca će osigurati profit poduzeću, što je za poduzeće jedan od najvažnijih ciljeva. Sukladno tome, Inter 96 je "prijatelj" kupaca, ali i poduzeća, te na taj način osigurava uspješnu komunikaciju na zadovoljstvo i jednih i drugih.

Svoje poslovne aktivnosti Inter 96 organizirao je u tri segmenta:
marketing produkcija i agencijsko posredništvo, club Inter 96 i časopis za gospodarstvo Privrednik.Rad na marketinškim projektima podijeljen je u nekoliko oblasti našega djelovanja: tržišne komunikacije, grafički i web dizajn, tv produkcija.

Inter 96 nije utemeljen samo na vrhunskom profesionalizmu, nego i na vrhunskom znanju o marketingu i komunikacijama što može pomoći klijentima da povećaju svoje tržišno sudjelovanje. Naime, pored vlastitih kadrova Inter 96 ima vrlo jaku suradnju s Ekonomskim fakultetom u Sarajevu i Mašinskim fakultetom u Zenici čiji stručnjaci su naši vanjski suradnici, a prof. dr. Nenad Brkić, jedan od najuglednijih marketinških mladih stručnjaka u BiH, predsjednik je našeg Nadzornog odobra. Zapravo, Inter 96 želi biti dugoročni partner firmama, svojim klijentima, u zajedničkom planiranju i nastupu na tržištu. To donosi cijeli niz prednosti za kompanije, jer im pomažemo da imaju objektivnu i visoko stručnu pomoć i ne moraju dodatno zapošljavati novo vlastito osoblje.

Inter 96 d.o.o.
Franšizni centar BiH
Poslovni centar 96-2 Vitez
72 250 Vitez, BiH

Tel./fax: +387 30 717 096

Email: mail@inter96.ba
Web: www.inter96.ba