... i više od šopinga

Bellissima

Prisjetimo se svih slavnih dama koje su decenijama diktirale modu svojom prepoznatljivom elegancijom i sofisticiranim stilom i tako doprinijele stvaranju izgleda poslovne žene novog milenija.

Međutim, pored elegancije, osnovna potreba današnje moderne žene je i udobnost, koja je u skladu sa njenim neovisnim i slobodnim duhom. Modna kuća Bellissima kreira odjeću za suvremenu damu imajući u vidu neprolaznu ženstvenost nekadašnjih modnih ikona, ali i zahtjevni tempo života u 21. stoljeću.

 

Bellissima je prva modna kuća u Bosni i Hercegovini koja surađuje sa najboljim bh. dizajnerima čiji smo talent prepoznali ukazavši im priliku da realiziraju svoje pret-a-porter ideje u modnoj industriji. Svaka kolekcija odiše prepoznatljivošću i inventivnošću dizajna koji Bellissima nudi svojim kupcima, što ih odvaja od uobičajenog i stavlja u sferu originalnog i jedinstvenog.

   

Maloprodajna mreža se razvija od 1997. godine, kada je otvorena prva poslovnica u Sarajevu, do danas, kada modna kuća Bellissima broji 14 vlastitih i 10 franšiznih prodajnih mjesta u Bosni i Hercegovini. Naravno, Bellissima se i dalje širi. Predstojeće otvaranje ekskluzivne prodavnice u Beču prvi je korak ka osvajanju inozemnog tržišta.

Posjetite nas u FC BiH i otkrijte svoju omiljenu Bellissima prodavnicu!

Bellissima
Franšizni centar BiH
Poslovni centar 96-2 Vitez
72250 Vitez, BiH

Tel. +387 30 718 415

Economic d.o.o. Vitez
Poslovni centar 96 Vitez
72250 Vitez, BiH

Tel.: +387 30 718 333
Fax: +387 30 718 302

Email: info@economic.ba
Web: www.economic.ba