Franck

Home / Franck

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-peta: 08-16

Email:

info@franck.ba

Web:

Franck

Franck, kao jedan od najuspješnijih hrvatskih proizvođača i izvoznika prehrambenih proizvoda, započeo je ispisivati svoju dugu povijest i bogatu tradiciju prije više od 120 godina. Franckova priča seže u 1827. godinu kada je mladi i ambiciozni njemački poduzetnik Johann H. Franck prvi put uspio ljekovitu biljku cikoriju preraditi u kavovinu.

Zagrebačka tvornica otvorena je 1892. godine, a početak djelatnosti utemeljila je upravo na ideji Johanna H. Francka, pretvarajući cikoriju u kavovinu. Od toga trenutka pa sve do danas kompanija je širenjem na regionalna tržišta te kontinuiranim ulaganjem u istraživanje, razvoj i inovacije postala simbol vizionarstva, poduzetničkoga duha i napretka te velike i bogate međunarodne poslovne tradicije.

U Francku smo iznimno ponosni na činjenicu da su generacije odrastale uz naše proizvode te da i danas, 120 godina od utemeljenja tvornice, ime Franck znači garanciju vrhunske kvalitete. To je vrijednost na kojoj je kompanija izgrađena i predstavlja jednu od okosnica našega poslovanja. Iza svakoga od naših proizvoda stoji velika predanost, rad i trud, bogato stručno znanje i iskustvo, odlično poznavanje tržišta i potrošača te značajna ulaganja u razvoj i inovacije. To vrijedno naslijeđe kvalitete danas uspješno spajamo s dinamikom modernoga poslovanja, inovativnim pristupom i naprednim tehnološkim procesima.

Ujedno radimo sa stavom da potrošačima ne donosimo samo proizvode, već s njima nastojimo podijeliti svu našu ljubav i strast koje ulažemo u razvoj i plasman tih proizvoda na tržište. Trudimo se pružiti im inspiraciju u šalici naše kave, trenutak čistoga zadovoljstva i mira uz naš čaj i veselje s prijateljima uz naše grickalice: vrijedne doživljaje i lijepe uspomene uz sve bogatstvo okusa, mirisa i aroma koji život čine ljepšim.